Θεικό brownie σε μόλις 2 λεπτά

Τέτοιες συνταγές που μας κάνουν να ικανοποιούμε τη λαχτάρα μας για γλυκό και σοκολάτα μέσα σε 1-2 λεπτά και με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι, θα γίνουν το forte μας. Το επόμενο μας γλυκάκι είναι ένα θειικό brownie που θέλει 1 λεπτό για να ανακατέψουμε τα υλικά και 1 λεπτό για το φούρνο μικροκυμάτων.

Είναι από τις καλύτερες συνταγές όχι μόνο για την ευκολία και τη γρηγοράδα της αλλά και γιατί είναι πεντανόστιμο. Είναι σοκολατένιο και καθόλου σπογγώδες (αποτέλεσμα του αυγού που δε χρησιμοποιούμε σε αυτή τη συνταγή).

Ανακατεύουμε σε ένα ατομικό μπολάκι 1/4 κούπας αλεύρι, 1/4 ζάχαρη, 2 κουταλιές κακάο, και μια πρέζα αλάτι.

Έπειτα προσθέτουμε 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο μαζί με 2 κουταλιές γάλα (ή καφέ διαλυμένο).

Ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να γίνει μια συμπαγής σοκολατένια πάστα.

Το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Αν ο φούρνος σας είναι δυνατός, χτυπήστε τον μόνο για 30″. Ιδανικά αφήστε τον για 1 λεπτό. Θα είναι έτοιμο, φουσκωμένο και στέρεο στην αφή, αλλά μαλακό και πιο εύπλαστο στο κέντρο. Όπως όλα τα brownies.

[ctt title=”Σε ένα λεπτό φτιάχνουμε τη ζύμη, σε ένα λεπτό ψήνεται, σε ένα δύο λεπτά το απολαμβάνουμε” tweet=”Σε ένα λεπτό φτιάχνουμε τη ζύμη, σε ένα λεπτό ψήνεται, σε ένα δύο λεπτά το απολαμβάνουμε http://ctt.ec/jOvI4+ @Clipit_gr” coverup=”jOvI4″]

Μην μου πείτε πως μια μπάλα παγωτό βανίλια στην κορυφή δεν είναι απαραίτητη!?

Ευχαριστηθείτε το και αναμείνατε και άλλες γρήγορες συνταγές!

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.