Τι υποδηλώνει το κάθε χρώμα που φοράς

Τα χρώματα των ρούχων μας, μπορεί να επηρεάσουν την ημέρα μας, τη διάθεσή μας και την προσωπικότητά μας. Μας κάνουν να φαινόμαστε ισχυρές, ή φιλικές ή και ανοιχτές. Ωστόσο, τα χρώματα μπορεί να έχουν και αρνητικό αντίκτυπο πάνω μας.

Αυτό δεν είναι ό, τι θέλουμε, σωστά;

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είμαστε σίγουρες τι χρώματα ρούχων πρέπει να επιλέξουμε σε κάθε περίσταση για να επηρεάζουμε μόνο θετικά την εμφάνισή μας. Από την εμπειρία μας οι περισσότερες γνωρίζουμε με πιο χρώμα αισθανόμαστε καλύτερα και πιο μας κολακεύει. Είναι ένα απλό φυσικό συναίσθημα, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε μία μικρή εισαγωγή για κάθε χρώμα.

ΚΟΚΚΙΝΟ
Το χρώμα της φωτιάς, της αγάπης αλλά και της επιθετικότητας. Αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή φροντίστε να φορέσετε κόκκινα ρούχα. Σίγουρα θα σας δώσουν ενέργεια!

ΜΠΛΕ
Το μπλε ξεχωρίζει για την αξιοπιστία του. Το ναυτικό μπλε ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Αν έχετε σκούρα μαλλιά, το μπλε είναι ένα χρώμα που μπορείτε να το φοράτε όλη την ώρα. Για τις ξανθιές, το γαλάζιο είναι το πιο όμορφο χρώμα για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο σχετίζεται με το περιβάλλον, την ειρήνη και την ξεκούραση. Είναι ένα χρώμα που αντανακλά ξεκούραση και ηρεμία. Το aqua και το πετρόλ είναι χρώματα που μπορούν να φορεθούν σχεδόν από όλους. Με αυτά τα χρώματα το δέρμα φαίνεται λείο και δροσερό.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Το κίτρινο φωνάζει από μακρυά «πρόσεχε». Αν έχετε μπλε μάτια και θα θέλετε να το τονίσετε, θα πρέπει σίγουρα να φορέσετε κάτι κίτρινο. Τα μάτια σας θα λάμψουν και θα φωτίσουν περισσότερο!

ΜΑΥΡΟ
Στην παράδοσή μας το μαύρο συνδέεται με το χρώμα του πένθους. Επίσης πολλοί έφηβοι επιλέγουν να φορούν μόνο μαύρα ρούχα. Είναι ταυτόχρονα και το χρώμα που επικρατεί ανοίγοντας οποιαδήποτε ντουλάπα.
Όταν επιλέγετε να φορέσετε κάτι μαύρο, όπως ένα παντελόνι, βεβαιωθείτε ότι δεν θα φορέσετε και όλα τα υπόλοιπα μαύρα. Συνδυάστε το μαύρο με ένα άλλο χρώμα, για να δημιουργήσετε ένα πιο μαλακό look. Χρησιμοποιήστε ακόμα ένα ωραίο φουλάρι.

Από την άλλη μεριά το μαύρο έχει ταυτιστεί το καλό ντύσιμο, μία επίσημη εμφάνιση, άλλωστε ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα απαραίτητο.

ΛΕΥΚΟ
Όταν σκεφτόμαστε το λευκό χρώμα, σκεφτόμαστε καθαρότητα και νυφικό. Τα λευκά δεν ταιριάζουν σε όλους, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία επιλέξτε πιο κρεμ αποχρώσεις.

[ctt title=”Φοράω ασημί γιατί είναι το χρώμα της αφθονίας και της λάμψης” tweet=”Φοράω ασημί γιατί είναι το χρώμα της αφθονίας και της λάμψης http://ctt.ec/cG0oN+ @Clipit_gr” coverup=”cG0oN”]

ΧΡΥΣΟ
Το χρυσό υποδηλώνει, δύναμη, κομψότητα, τυπικότητα και λαμπρότητα. Όπως και το λευκό, δεν ταιριάζει σε όλους. Πολλοί συνδυάζουν το χρυσό με το ασημί. Πριν αγοράσετε ένα χρυσό ρούχο αναρωτηθείτε, είναι το καλύτερο για μένα;

ΑΣΗΜΙ
Το ασήμι είναι το χρώμα της αφθονίας, της λάμψη, της τυπικότητα και λαμπρότητας. Όσο πιο σκούρο υποδηλώνει εξουσία, όσο πιο ανοιχτό, γίνεται πιο φιλικό και προσιτό.

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.