Τι κάνουμε λάθος όταν φοράμε κραγιόν

Ποιος να μας το έλεγε πως, σύμφωνα με τους περισσότερους make up artists, το πιο σύνηθες λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους αφορά το κραγιόν; Το υπ΄αριθμόν ένα λάθος τους λοιπόν έχει να κάνει με τον τρόπο που μακιγιάρουν το πρόσωπό τους όταν βάζουν κραγιόν.

Κάτι που θεωρούμε κεκτημένο και ίσως είναι το τελευταίο βήμα του μακιγιάζ μας (γιατί θεωρείται και το πιο εύκολο) έρχεται να αποδειχτεί ως ένα από τα βήματα που χρειάζονται την περισσότερη προσοχή. Οι μακιγιέζ λοιπόν είναι οπαδοί της απλότητας και υποστηρίζουν πως το συνηθέστερο ατόπημά μας είναι να εφαρμόζουμε πολύ make up και γενικότερα έντονο μακιγιάζ, όταν επιλέγουμε να φορέσουμε κραγιόν.

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί από τους make up artists υποστηρίζουν: ” Είναι λανθασμένη η γνώμη των περισσότερων γυναικών πως για να φορέσουν κραγιον πρέπει πρώτα να έχουν μακιγιάρει όλο το πρόσωπο. Το κραγιον πάνω μας φαίνεται φρέσκο και μοντέρνο όταν επικρατεί ηρεμία και ένα minimal look στο υπόλοιπο μακιγιάζ μας.

Η συμβουλή που δίνουμε είναι να εφαρμόζουν πρώτα το κραγιον στα χείλη τους και μετά να προχωράνε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουν πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια αλλά και την υπερβολική δόση του foundation.” Οι περισσότεροι επίσης συμβουλεύουν τις γυναίκες να φοράνε κραγιον περισσότερο συχνά. “Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν πως το να φοράνε κραγιόν προϋποθέτει βραδινές εξόδους ή επίσημη ένδυση. Φορέστε κραγιόν το πρωί, με ένα casual outfit και τίποτα άλλο στο πρόσωπό σας. Να είστε ανατρεπτικές”.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.