Το αγαπημένο σου παγωτό φαινερώνει το χαρακτήρα σου

Το μόνιμο ερώτημα όταν βρίσκεστε σε ένα παγωτατζίδικο και κάθεστε μπροστά από μια βιτρίνα με πολλές γεύσεις παγωτών είναι: “Ποια γεύση να διαλέξω;;”. Ένα δίλημμα στο οποίο δεν μας νοιάζει να υποκύψουμε χιλιάδες φορές. Αλλά… Πόσοι από σας είχατε υπόψη σας ότι η γεύση παγωτού που προτιμάτε αντανακλά και την προσωπικότητά σας; Δε θέλουμε να το παίξουμε έξυπνοι, κι εμείς δεν είχαμε ιδέα. Για την ακρίβεια όταν διαβάσαμε την έρευνα του Ice cream.com την βρήκαμε πολύ διασκεδαστική και είπαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας. Δείτε λοιπόν ποια χαρακτηριστικά σάς αποδίδονται ανάλογα με τη γεύση παγωτού που προτιμάτε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Όσοι επιλέγουν φράουλα έχουν την τάση να ακολουθούν και όχι να ηγούνται. Είναι ντροπαλοί και συγκρατημένοι. Πιστοί οικογενειάρχες και φίλοι, προτιμούν να στέκονται στα παρασκήνια, πίσω από κέντρο της προσοχής. Τείνουν να εξετάζουν όλες τις απόψεις πριν πάρουν μια απόφαση.

Μην αισθάνεστε ότι είστε βαρετοί αν η αγαπημένη σας γεύση παγωτό είναι η βανίλια. Σύμφωνα με την έρευνα είστε από τις πιο ζωηρές προσωπικότητες, που παίρνει ρίσκα και που ακούει τη διαίσθηση και όχι τη λογική. Θέτετε υψηλούς στόχους και μάχεστε να τους κατακτήσετε. Είστε ιδεαλιστές, συναισθηματικοί και αγαπάτε τις μακροχρόνιες σχέσεις.

Σας αρέσει η γεύση παγωτό καφέ; Ίσως γιατί η δόση της καφεΐνης ποτέ δεν είναι αρκετή για εσάς. Είστε “ζωντανοί”, φλερτάρετε, και ζείτε την κάθε στιγμή. Δίνετε όλο σας το είναι σε ότι κάνετε, αλλά δεν είναι απίθανο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, πριν καν τελειώσετε το προηγούμενο. Έχετε αστείρευτη ενέργεια και βαριέστε εύκολα.

Βανίλια με κομματάκια σοκολάτας το αγαπημένο σας παγωτό; Είστε φιλόδοξοι και πάντα πετυχαίνετε στους στόχους της ζωής σας και της καριέρας σας. Αν και ανταγωνιστικοί και σκληρά εργαζόμενοι, είστε γενναιόδωροι και δεν παίρνετε τίποτα ως δεδομένο.Είστε κοινωνικοί και σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή.

[ctt title=”Πες μου τι #παγωτό τρως για να σου πω ποιος είσαι” tweet=”Πες μου τι #παγωτό τρως για να σου πω ποιος είσαι http://ctt.ec/n2iSd+ @Clipit_gr” coverup=”n2iSd”]

Τελικά μήπως ότι και να δοκιμάσετε, καταλήγετε στη σοκολάτα;; Κλασική γεύση παγωτό. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι είστε δημιουργικοί και θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής. Κερδίζετε τους άλλους με τη γοητεία σας, το στυλ αλλά και τον ενθουσιασμό σας. Προτιμάτε να περνάτε το χρόνο σας με τους φίλους σας από το να είστε μόνος. Αναζητάτε το πάθος και τη διασκέδαση στις σχέσεις σας.

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.