Τρικς για να φαίνεστε πιο αδύνατες

Μπορεί να έχουμε μερικά κιλά παραπάνω. Μπορεί και όχι… Ακόμα κι έτσι αν είναι όμως, υπάρχουν μέρες που αισθανόμαστε φουσκωμένες. Πιο “τσουπωτές”. Υπάρχουν μέρες που ενώ ετοιμαζόμαστε, κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και αναρωτιόμαστε: “Πως μπορώ να κρύψω τη κοιλίτσα που πετάει;

Τα παχιά μπράτσα; Την μεγάλη περιφέρεια;” Αβάσταχτες αυτές οι μέρες που νιώθουμε πως τίποτα δε μας ταιριάζει. Πως τίποτα δεν πέφτει καλά πάνω μας και πως δε μας κολακεύει. Εις αντιμετώπιση αυτών των δύσκολων ημερών, οι editors του εξωτερικού προτείνουν μεθόδους και τεχνικές ντυσίματος που έχουν την τάση να καμουφλάρουν (δαιμόνιοι αυτοί οι editors).

Όλα εξαρτώνται από τα κοψίματα των ρούχων, σε ποιο σημείο του σώματος μας πρέπει να “πέφτουν”, αλλά και από τα υφάσματα των ρούχων μας. Ας δούμε κάποιες από τις συμβουλές τους;

Το κλασικό κόλπο του να δένουμε ένα ρούχο στη μέση μας. Αυτό αμέσως κάνει τη περιφέρεια να φαίνεται μικρότερη. Δίνει όμως και στυλ.

Φορώντας το πουκάμισό μας, ας βάλουμε μέσα από το παντελόνι τη μπροστινή μεριά. Με έναν τρόπο που θα φαντάζει ατημέλητος και με λίγο ύφασμα. Κάνει την κοιλιά να φαίνεται πιο επίπεδη.

πιο αδύνατες πιο αδύνατες

Τα oversized πουλόβερ, εκτός από τάση, είναι και σωτήρια για τέτοιες μέρες. Φορέστε το στο ύψος της μέσης ή της περιφέρειας, ανάλογα με το ποια περιοχή θέλετε να καλύψετε.

Τα μεσάτα σακάκια είναι μια πολύ στυλάτη επιλογή. Κάνουν τη μέση να φαίνεται στενότερη. Πολύ καλύτερα από ένα φουσκωτό μπουφάν, δε νομίζετε; A! Συνδυάστε το με τακούνια για το απόλυτο ladylike και θηλυκό στυλ.

πιο αδύνατες πιο αδύνατες

Ένα statement jacket με έντονους ώμους κάνει το βλέμμα να αποπροσανατολιστεί και να μην εστιάσει στην περιφέρεια.Δίνει την αίσθηση πως το σώμα είναι ένα ανάποδο τρίγωνο, με πιο αδύνατα κάτω άκρα.

[ctt title=”Θέλεις να φαίνεσαι αδύνατη, άλλαξε το ύφασμα στα ρούχα σου” tweet=”Θέλεις να φαίνεσαι αδύνατη, άλλαξε το ύφασμα στα ρούχα σου http://ctt.ec/SJa5j+” coverup=”SJa5j”]

Ένα crop top και μια φαρδιά φούστα σε γραμμή Α είναι επίσης το ιδανικό στυλ για όσες θέλουν να καμουφλάρουν την περιφέρειά τους. Ένα στυλ πολύ θηλυκό και vintage.

πιο αδύνατες πιο αδύνατες

About the author

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.