Βάση make up: 4 βήματα για ένα άψογο πρόσωπο

Πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε με τα μάτια και τα χείλη σας, πρέπει να προετοιμάσετε το πρόσωπό σας. Ίσως το make up να μην είναι το πιο συναρπαστικό κομμάτι στο βάψιμο αλλά είναι το πιο βασικό μιας και εξομαλύνει τις ατέλειες και αποτελεί το απαραίτητο κομμάτι στη συνολική εμφάνιση.

Ακολουθείστε τα 4 βασικά βήματα ως οδηγό για να αποκτήσετε άψογο πρόσωπο.

Με μια μάσκαρα και λίγο λιπ γκολς δεν θα χρειάζεστε τίποτα παραπάνω.

Βήμα 1

Ενυδάτωση και make up

Η ενυδάτωση έχει βαρύνουσα σημασία στη φροντίδα του δέρματος. Μπορούμε να πετύχουμε αυτή την ενυδάτωση πίνοντας κατά κύριο λόγο πολύ (μα πάρα πολύ vasi make up) νερό.

Σε συνδυασμό με μια ενυδατική κρέμα, το πρόσωπό μας θα αποκτήσει τη φυσική λάμψη που του λείπει. Είναι αυτονόητο ότι η ενυδατική κρέμα μπαίνει πρώτα στο πρόσωπο. Την εφαρμόζουμε σε όλο το πρόσωπο με κινήσεις προς τα πάνω.

Στη συνέχεια προχωράμε στο make up. Στην αγορά υπάρχουν άπειρα από μους, σκόνη, ματ, υγρά κλπ και ας μην μιλήσουμε για τις μυριάδες αποχρώσεις. Πρέπει να καταλήξουμε στο ένα και μοναδικό.

Εδώ θα διαβάσεις τον οδηγό μας για να βρεις το κατάλληλο make up με βάση τον τόνο του δέρματος σου.

Μόλις καταλήξουμε στο ιδανικό, το εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας είτε με τα δάχτυλα, με πινέλο ή σφουγγάρι. Γενικότερα με οποιοδήποτε τρόπο διευκολύνει και το μείγμα.

Θέλει πολύ εξάσκηση για να μην χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα από το make up. Όσο και να φαίνεται παράξενο μια ποσότητα όσο και ένα μπιζέλι μπορεί να απλωθεί άνετα πάνω στο πρόσωπο.

Καλύπτουμε ομοιόμορφα και δουλεύουμε περισσότερο κάτω από το λαιμό και στις άκρες του προσώπου ώστε να αποφύγουμε αυτή την αστεία γραμμή, εκεί που τελειώνει το make up. Γενικά πρέπει να το δουλέψουμε τόσο ώστε η γραμμή αυτή να εξαφανιστεί.

Βήμα 2

Εφαρμογή Concealer

Εφαρμόστε το concealer κάτω από το μάτι με κλίση προς τα κάτω και το κέντρο του προσώπου, σαν μια ανάποδη πυραμίδα.

Πιέστε το μείγμα με το δάχτυλό σας, η θερμότητα θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε το concealer πιο φυσικά πάνω το make up.

Το χρώμα του concealer πρέπει να είναι ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό από το make up. Αυτή η ελαφρότητα αυτή θα λειάνει και θα λαμπρύνει την εμφάνιση του δέρματος και θα ανυψώσει το πρόσωπό σας.

Βήμα 3

Contour

Γενικά όταν εφαρμόζουμε make up αποκακρύνουμε όλες τις φυσικές σκιές και τους τόνους από το δέρμα κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται επίπεδο και αφύσικο. Με το contour τους επαναφέρουμε.

Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στην καθημερινότητά μας απλά ένα φυσικό περίγραμμα που θα ταιριάζει στην εμφάνισή μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε ένα βασικό περίγραμμα είναι να εφαρμόσετε το μπρονζέ σε δύο σχήματα πάνω στο πρόσωπο. Ένα Ε ή 3  και ένα W

βάση make up

Ακολουθήστε τα διαγράμματα της φωτογραφίας

Βήμα 4

Ρουζ

Τελειώστε το μακιγιάζ προσθέτοντας χρώμα στα μάγουλα σας με το κατάλληλο ρουζ

About the author

Μερικά πράγματα είναι τόσο απλά που αγγίζουν το τέλειο.

Related

Κέρασέ μας ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.